blablablog

of facts and craps, news and views

Betul la orang ckp the best plan is no plan at all.


Aku plan pergi KK wknd ni (semalam dan harini) just nak pergi pool party yg si Erfie organize, and the rest of it aku just biarkan je as I'm pretty much ok with anything.

So semalam sampai-sampai KK terus check in hotel (walaupun tunggu berejam utk tunggu bilik siap dihousekeeping), then gerak One Borneo, tengok Alvin, Cado, Luscious perform utk Muzik.fm road tour ape tah (aku tak denga muzik.fm to tak kenal DJ-DJ dorang), and mereka mereka ini adalah penyanyi yg super hebat, especially Alvin. Cayalah bah. Buli ba kalau kau.

Then mlm terus pergi pool party tu. Walaupun attendance agak tak memberangsangkan, tp the food, drinks, music were great. Pas pool party, gerak karaoke sampai pukul 2.30pagi. Sampai tekak nak terkeluar ikut idung. But it was equally fun la.

Sunday, bgn awal. Plan arini nak pergi pulau. Mandi dan snorkeling. Dan ambil gambar. Uyeah.
Pergi 3 pulau. Pulau Manukan, Pulau Mamutik dan Pulau Sulug. First time snorkeling. Jakun tahap rusa. Tengok ikan macam-macam kaler. Tengok batu karang yang bukan penyakit. Kasi ikan makan. Kene gigit ikan. Nampak ikan muka macam Amy Winehouse. Menarik!

Sampai daratan je baru sedar byk luka2 kecil. Kulit dah pedih sbb berjemur mcm ikan masin. Lapar, then pergi makan seafood super murah dekat Pasar Filipin. Sedap.

Then naik flight pukul 7. Sampai umah. Kemas2, unpack2, check fb, twitter. Blog sikit2.
Esok ah aku upload gamba. Penat.
Then aku tido.

p/s: Terima kasih setinggi Gunung Kinabalu kat Cheng2 yg jadi peneman terbaik di kk. Uyeh

Related Posts with Thumbnails

Followers

About The Blabber

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
he's just another joe you happen to meet on the streets, in your bio class, in the elevator of your apartment. you know him, and soon will forget where did u meet him. he's insignificant like that :)
There was an error in this gadget

Recent Comments

ShoutBox


ShoutMix chat widget

Blog Archive