blablablog

of facts and craps, news and views

urgh.

takde timing yang lagi perfect ke.
kulit aku gelupas lepas sunburn kat KK last weekend.

pastu semalam and kelmarin, aku ada regional meeting dengan whole sarawak punya dealers.
dahla kena jadi emcee, and ada slot aku kena buat presentation.

sadis. sadis.

jenuh nak menjawab bila orang tanya

"u salah pakai alat kecantikan muka ke"
"u ada penyakit kulit ke"
"u pakai facial mask malam tadi and lupa nak bukak ke"
"muka u macam alien. kulit terkopak-kopak"


dengan senyum tawar semua aku jawab "er takla, i kena sunburn aritu"

ramai-ramai "ooooo"

-_-"

now aku dah tak tau nak buat apa.
ada yg suruh aku beli lotion, sapu
ada yg cakap biar je. let nature does its course.

tp tangan aku ni gataaaaal je nak kopek-kopek.
now muka compang-camping cenggini, malas plak aku nak jumpa sape sape.
huhu




8 comments:

Erk.. sabar la ye.. teruk rupanya u punya effect sunburnt..
btw.. my new blog coming up.. yg ni i deactivate..

i faham mcm mana rasa kene sunburn. put lotion or moisturizer. and pls if u can jgn kopek2 the skin :)

cheng2: terukkk. idung, telinga, dahi, semua affected. tak ingat bila last time i kena camni. time skola kot. huhu

shad: alaaaaa. i nak jugak kopekkkkk

pedihnyaaaa

u r one metrosexual guy :)
buat chillex sudeyh.

in no time u'll ge t a new fab skin again.

wanny: tak pedih la. best.

taichee: haha me metrosexual? so not. im just being concern with my appearance, thats all. lulz

go to pharmacy, buy calamine lotion.sapu lepas cuci muke,by tomorrow dah ok dah ;)

Related Posts with Thumbnails

Followers

About The Blabber

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
he's just another joe you happen to meet on the streets, in your bio class, in the elevator of your apartment. you know him, and soon will forget where did u meet him. he's insignificant like that :)
There was an error in this gadget

Recent Comments

ShoutBox


ShoutMix chat widget