blablablog

of facts and craps, news and views

1. kau buat aku tunggu depan msn tiap malam, tunggu kalau kalau kau online.
2. kau buat aku jadi paranoid, semua sms yang aku dapat, mesti aku harap itu dari kau.
3. kau buat aku buat plan yang comel-comel, tapi sebenarnye hampeh kalau kau takde dalam plan-plan tu
4. kau buat aku percaye kalau org ckp cinta itu buta, sebab sah-sah orang lawa cam kau takkan suke orang selebet cam aku. rupenye kau tipu.
5. kau buat aku dengar balik lagu-lagu jiwang tangkap leleh, kadang-kadang lagu negaraku pun bole jadi jiwang kalau aku denga sambil teringat kat kau.
6. kau buat aku suke kau dowh.
7. last skali, aku benci kau sebab kau buat aku nampak cam loser sebab buat 7 bende kenape aku benci kau ni.

NYOT!

9 comments:

cant help who you love kan...

true :)

i like this entry :)
a lot

hmm. sedih gile ok entry.

u think u so funny a...haha

tapi kadang2 ade 10 reasons to hate smone but 100 reasons y u love him/her kan..

hahahahhahahahahahaha.
fuck!!!! funnnny dowh!

love this one!!seriously..
haishh..*sigh

rase nk jerit..

"I hate U....!!!"

Related Posts with Thumbnails

Followers

About The Blabber

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
he's just another joe you happen to meet on the streets, in your bio class, in the elevator of your apartment. you know him, and soon will forget where did u meet him. he's insignificant like that :)
There was an error in this gadget

Recent Comments

ShoutBox


ShoutMix chat widget