blablablog

of facts and craps, news and views

Yes. Aku dah lama tahu tapi baru terfikir balik pasal benda ni.
Ingat lagi masa kecik aku selalu ingat lagu ni lagu comel, macam lagu kasih sayang gitew.

Tapi bila aku dengar the whole song, baru aku tau sebenarnya ni lagu sedih.
Maybe orang Malaysia tak tau sangat sebab ini bukan lagu nursery rhymes kita.
Lagu nursery rhymes kita macam lagu Pok Pok Amai, Papa Ku Pulang Dari Kota, dengan lagu Kain Pelikat La La La. Sebab tu kita tak tau.

Ok so ini lirik full untuk lagu sedih ni.
Jangan nangis okay?



You are my sunshine, my only sunshine.


You make me happy, when skies are grey


You'll never know dear, how much I love you.


Please don't take my sunshine away.




The other night dear, as I lay sleeping


I dreamed I held you in my arms


But when I awoke, dear, I was mistaken


So I hung my head and I cried.






And sebenarnya aku rasa line 'You'll never know dear, how much I love you' tu sebenarnya menerangkan yang penyanyi ni sebenarnya syok sendiri je. Orang tu tak tau pun. Macam unerequited love or tepuk tangan sebelah je la.


Yeah sedih kan.
Actually ni bukan lagu nursery rhymes pun.
Ni lagu Johnny Cash.



:)






1 comments:

you know what, this is my favorite song!

someone did ask me to change the word sunshine to his name...

funny.

Related Posts with Thumbnails

Followers

About The Blabber

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
he's just another joe you happen to meet on the streets, in your bio class, in the elevator of your apartment. you know him, and soon will forget where did u meet him. he's insignificant like that :)
There was an error in this gadget

Recent Comments

ShoutBox


ShoutMix chat widget