blablablog

of facts and craps, news and views

Atas katil. Belum mandi.

Roommate aku tengah mandi. Biarlah dia mandi dulu.
Dia memang jenis mandi lama.

So ini kali pertama aku jejakkan kaki ke bumi Segamat.
SELEPAS 5 tahun.
Rindu jugak dengan tempat ni. Banyak memori.
Tiba-tiba memori daun pisang tu semua menerpa sekaligus, slide by slide.
3 tahun aku kat sini 2002-2005 dekat Uitm, macam-macam memori ada.
Gaduh sampai kena buang kolej, repeat paper, tiru time finals, kena kacau hantu, dan paling best kefemesan aku sebagai player (tak betul sebenarnya, aku dulu pemalu dan pendiam).

Hotel yg aku stay ni pun aku rasa dulu takde.
Tapi terbaik jugakla. Ada free wifi, sebelah kanan restoran ikan bakar, sebelah kiri tempat urut. Cantik kan? Korang kalau datang sini boleh la stay kat Neo Pegasus ni.

Ok aku nak iron baju utk program office kitorang esok kat sini.
Mungkin mlm ni nak jalan-jalan dekat-dekat sini dengan budak-budak opis dan pastu singgah sama ada ke kiri atau kanan hotel ni. Mana-mana la yang menarik :p

And kawan aku still belum habis mandi.

1 comments:

Faliq!!u g Segamat ke? I missed that place so much? ada ape2 perubahan x? Billion dah tukar jadi carrefour ke?huhuhu

Related Posts with Thumbnails

Followers

About The Blabber

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
he's just another joe you happen to meet on the streets, in your bio class, in the elevator of your apartment. you know him, and soon will forget where did u meet him. he's insignificant like that :)
There was an error in this gadget

Recent Comments

ShoutBox


ShoutMix chat widget